Vil du være en del av teamet på Lovund Hotell

Vi blir besøkt av mange, alt fra individuelle turister, mindre og større grupper, fugleelskere og fjellvandrere. Vi har det gøy på jobb og ser løsninger, ikke problem.
Vårt team består av servitører, kokker, resepsjonister, frokostverter, housekeepere og noen som skal holde styr på oss alle.
Felles for alle er at vi jobber for samme mål: glade og fornøyde gjester.

Vi er på stadig jakt etter gode medarbeidere i både faste og sesong stillinger. Vi søker deg med god erfaring fra hotell eller restaurantbransjen, er selvgående, lagkamerat og serviceinnstilt!
Stemmer noen av stillingene under med deg? Søk!

Bistroen

Våre ledige stillinger finner du under...

Føler du at stillingene vi har ledig ikke passer er du allikevel velkommen til å sende en åpen søknad med CV og et kort personlig brev!

Søk her...

Mat & Drikke 2

Vi søker kokk i fast stilling fra 01. september 2024

Som kokk på Lovund Hotell står for tilberedning av av mat til hotellets gjester og besøkende i restauranten. I godt samarbeid med våre servitører lager vi trivelige restaurantøyeblikk for våre gjester. Vi legger ekstra vekt på gode råvarer som følger sesong, så kompetanse, høy interesse for faget og kreativitet er viktige egenskaper. Du må være smilende, utadvendt og glad i være i kontakt med våre gjester.

Søk her...