Mat & drikke

Lovund Hotell er ikke bare et hotell, men også et sted for de gode mat & drikke opplevelser. Våre menyer og konsepter varierer i takt med årets sesonger, men felles for dem alle er vår kjærlighet til havet og de gode smaker. Vår restaurant er delt i ulike miljøer for å tilpasse oss våre sesonger og våre ulike gjesters behov.

 

 

Pianostuen

Pianostuen er hotellets lille stolthet. Her serveres flotte menyer med råvarer fra lokale fiskere, dyrkere og entusiaster. Våre dyktige servitører finner frem de beste viner som passer til. Så len deg tilbake og la deg oppvarte av våre flinke medarbeidere som gjør sitt ytterste for å gi deg den gode Lovundopplevelsen.

 

På sommerhalvåret serveres daglig menyer i 3 - 5 serveringer som varierer etter råvaretilgang og på vinterhalvåret serveres 3 - 5 retters menyer på bestilling.


Serveringstider 

Vinter 17.00 - 22.00 (20.00)
Sommer 18.00 - 22.00

Bistroen

Bistroen er vår vinter-restaurant og er stedet for livets små øyeblikk.
Fra vår Bistromeny serveres små og større retter som kan deles med noen du liker eller deg selv. I Bistroens egen bar finner du et godt utvalg av gode viner og cocktails.

På sommerhalvåret tar Pianostuens menyer over matserveringen og Bistroen gir rom til dem som ønsker en cocktail før middagen, et godt glass vin eller en god kopp kaffe.
Frokost og lunsj serveres i bistroen hele året.


Serveringstider

Vinter: 12.00 - 13.30 / 16.00 - 23.00 (21.00)
Sommer: 12.00 - 14.00 / 16.00 - 24.00 

Blikksalen & Blikkbaren

Blikksalen er for de store øyeblikk i livet og rommet trives selvfølgelig best når det er fylt med festglade gjester. Her kan vi, i godt samspill med vårt kjøkken og Blikksalens egen bar, arrangere flotte banketter, jubileum, bryllup og konserter med opp til 100 gjester. Da er Blikksalen glad.

På sommerhalvåret gir Blikksalen oss ekstra plass for våre frokostgjester og middagsgjester.

Vinkjelleren

Som et tillegg til våre vinmenyer har vi også fått et godt sted for de litt mer eksklusive viner. Et sted hvor vinene kan lagres og modnes til den rette tid, anledning og gjest kommer forbi. Så er du på besøk hos oss er du selvfølgelig velkommen inn for å ta en nærmere titt.

Finner du noe godt på vår kjellermeny som du ønsker at vi skal holde av til ditt besøk er det bare å sende en mail til oss, så holder vi av vinen til du kommer.
Send en mail til rs@lovund.no med ønsket vin, antall og dato for ankomst, så reserverer vi den av til du kommer!

 

Kjellermeny