The Coast Coffee

The Coast Coffee

Nå, hvorfor "The Coast", spør du?

Oleksii pleide å være en typisk byelsker, navigere i betongjungler og tenke at naturen bare var et fjernt konsept. Han var inne for en overraskelse! Den robuste skjønnheten langs norskekysten stjal hjertet hans og ble hjørnesteinen i håndverket sitt. Den salte marine luften, den utemmede utsikten - de alle drev hans lidenskap. Kaffebrenneriet ligger i et renovert motormuseum, et sjarmerende bidrag til Lovunds maritime historie. Tenk deg å brenne bønner med det fantastiske bakteppet av Lovundfjellet og havet, synlig fra hvert vindu.

På The Coast Coffee brenner de ikke bare bønner; De skaper opplevelser. Deres reise er en blanding av byvibber og kystsjarm, hvor hver kopp er en slurk av havbrisen og en smak av vår forpliktelse til kvalitet. Bli med dem på denne spennende reisen, hvor hvert parti er en historie, og hver dråpe er en feiring av vår kjærlighet til bønnen.

Unn deg det ekstraordinære. Velkommen til The Coast Coffee – der hver slurk er en kystens flukt , og hver "roast" er et kunstverk.

Skål for god kaffe